Potret Comel Sarah

Salam…

Hari ni sudah 3 bulan 6 hari usia my baby musyukk Sarah Marissa… Semalam sebelum mandikan dia saya ambil gambar dia buat kenangan… Sarah sekarang baru je pandai meniarap…. suka diagah-agah … kalau dilayan suara dia jerit satu rumah boleh dengar… Petang2 kena bawa dia jalan2 luar rumah tengok pokok2 sambil tunggu kakak balik sekolah… selagi lum penat dia tak nak masuk rumah….

Sarah punye perangai, semasa isap susu badan tu, kejap2 stop jap berbual2 lepas tu sambung hisap lagi… apa benda yg dia nak cakap sepatah haram mama pun tak faham…

Walau apapun, kehadiran Sarah sangat memberi erti dan menyerikan lagi hidup kami!. Syukur Alhamdulillah dan terimakasih ya Allah….. kerana anugerah Mu yang sangat sempurna ini….

Mama suda geram tengok ┬ámontot dia….

Tangan chumel Sarah… susah betul nak snap tangan dia… asyik bergoyang je… nak snap gambar kaki dia… langsung tak dapat!!

Potret my dear musyuk ┬áSarah Marissa…. sedang ralik tengok tv…

Related Posts with Thumbnails

29 Responses to Potret Comel Sarah

  1. tgk gambar pun rasa mcm nak gomoi je sarah ni..geramnya! :) ))

  2. sooo swweeeettt….bila tgk baby girl camni, tetiba teringin lak nak preggy, kot2 dpt baby girl, siratu ada gak kawan, tak le asik kena buli ngan 2 hero kat umah ni

    • mamasyaza> wah apa lagi… dah sampai seru tu…. sian kat siratu tak de kawan… kalau ada adik bole main2 ngan adiknya….

  3. comelnya sarah…:)

  4. sarah..comel..bulat….geranggg

  5. alololololo…makin bersemangat sarah tu yerk kak…
    memang minum susu badan penuh yerk….
    gerammm mas tengok…
    comeiiii….

  6. Salam kak wana…
    wahhhhh comelnya dak sarah ni…
    saya mai tambah geng masak kat sini.
    slmt berkenalan ye…

  7. alalalaaa… comelnyer sarah, dgn rambut yg lebat tu.. mmg tertunggu jer wana tayang gambar terbaru sarah.. semoga cepat membesar ya sarah :)

    • salam k.nor… trima kasih ya k.nor… rasanya cepat je sarah membesar.. dan sihat dan aktif… Alhamdulillah…

  8. Salam kenal & balas ziarah Wana :)
    Comel nyer si sarah..cute lah :)
    Resipi kat sini pun best2 lah :P

    • salam kenal gak ye mama… tq singgah sini… hari tu kita byk msk dlm list resepi2 dr blog mama.. tinggal tunggu nak buat je… tq resepi2 tu ya…

  9. assalamualaikum…. aah dah bersalin dh akak…. TQ…. indahnya jadi ibu kan… hidup bersulam air mata dan senyuman……..eh x kiss kiss sarah yang comel terlampau ni…. muah muah muah….

    • Alhamdulillah as dah selamat… akk tumpang gembira…. baby sihat… baby nampak comel dan semangat sekali… berapa beratnya ya…

  10. COMENYERRR…grrram la.

  11. Aah akak… 3.4 kg masa lahir…. skrg dh 3.6kg…..

  12. Comelnya baby Sarah. :-)

  13. Jemput cuba lampin kain moden bamboo untuk sarah.
    more info, boleh lihat di bettermoms.blogspot.com. Saya menawarkan Antara harga terendah di pasaran dengan kualiti premium

  14. alolo..comey nye sarah ni…geram lah tgok pipi dia……..!!!!mak ai!!!boleh tolong kiss kan pipi sarah buat ain??heheh

  15. comel lah sarah 2…..dudu an akak jom adik sarah

  16. comel lah sarah 2…..duduk
    an akak jom adik sarah

  17. Kak wana..terjumpa blog..sy adik kak yati(pak uda)..he he lama x jumpa,ade baby lagi ke?comel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>