Rindunya Berblogging….

Salam semua…

Lebih sebulan saya menyepikan diri!!!….. minta maaf ada komen2 yg belum saya balas lagi…. Terima kasih sangat2 masih ada yg mengingati saya dan bertanya khabar saya di email, fb dan ruangan komen bertanya kemana saya menghilang… keadaan saya sihat kah dll….

Sebenarnya saya sihat2 je… keadaan saya baik dan tak de apa2 berlaku pun… saya bercuti dari berblogging sahaja…. bila menyepi lama terasa rindulah pula dgn blog saya ni….

Actually perkara yg menyebabkan saya bercuti kerana blog saya ni ( potretkasih.com ) dah agak berat dan saya tak boleh mengupdate selalu kerana nanti traffiknya bertambah dan menjadikannya semakin berat…. akibatnya blog saya ni tak boleh di buka langsung….

Saya tak bercadang nak mengupgrade ¬†bandwidthnya…. sebab hati saya sakit…. saya membayar setiap tahun, tapi macam2 masalah pulak timbul….

Lepas sebulan saya bercuti dan berfikir, at last saya membuat keputusan utk menggunakan platform Blogspot tempat saya berblogging seterusnya….. nanti saya akan tukar potretkasih.com semula tetapi atas platform blogspotlah dan bukan lagi WordPress!!! Boleh gitu!!!!

So blog ni akan di biarkan hingga di sini sahaja ya….. utk entri2 terbaru silalah ke Blog baru saya dibawah…

http://potretkasih2.blogspot.com

Jika sudi silalah singgah ke blog baru saya ya dan jangan lupa follow sekali…… ¬†walaupun blog tersebut belum siap sepenuhnya but bolehlah kalau nak warm up2 dulu!!!!

Terima kasih dan salam sayang…..

…..

Bunga kantan yg sedang mekar di hadapan rumahku…… selama bertahun aku duduk kat rumah ku ini baru kini aku perasan yang ada pokok bunga kantan ada depan rumah ku…. punya lah teruk aku ni… aku kira pokok ni pokok lengkuas….. tak pe… lepas ni akan ku projek kan bunga ni…. tunggu lah ya….

Related Posts with Thumbnails

4 Responses to Rindunya Berblogging….

  1. As’salam Wana

    lama betul menyepi, namun ct juga sering singgah mencari resipi untuk dicuba. untuk itu ct akan singgah blog baru Wana okey.

    Semoga Wana ceria dan sihat2 selalu :)

    • salam ct cayang!!! thanks for your support dear….. buat blog baru rasanya macam kena start dari awal!!! but kalau ada sahabat2 yg beri sokongan rasanya itu semua tak menjadi penghalang kan ct!!!

  2. assalamualaikum…. patut la takder… ingat dah mrajuk hehehehe… rindu nk tgk sarah….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>