Category Archives: Ucapan

Selamat Tahun Baru 2013…

Salam dan Selamat tahun Baru buat semua reader dan follower blog potrerkasih yg dikasihi….

Semoga tahun baru ni menjanjikan kebahagian yg berlimpah ruah buat semua termasuk diri ¬†saya….. Kebahagian… kebahagian… kebahagian selamanya…. Amin…

Bagi diri saya tahun 2013 adalah tahun yg agak mencabar kerana 2 orang anak saya akan mengambil peperiksaanSPM dan PMR…. Azam saya tahun ni adalah utk sama2 membantu mereka di samping mendoakan buat mereka berdua agar kedua2nya berjaya mengharungi tahun yg mencabar ini…. Semoga anak2ku berjaya dalam mengejar impian masing2…. Amin….

Salam Ramadan….

Salam,

Saya ingin mengambil kesempatan dan peluang mengucapkan selamat berpuasa dan menyambut bulan Ramadan kepada semua pengunjung blog saya semoga Ramadan tahun ini kita semua mendapat rahmat dan seribu keberkatan…

Amin…

iklas dari

Kak Wana Yusuf…..

Rindunya Berblogging….

Salam semua…

Lebih sebulan saya menyepikan diri!!!….. minta maaf ada komen2 yg belum saya balas lagi…. Terima kasih sangat2 masih ada yg mengingati saya dan bertanya khabar saya di email, fb dan ruangan komen bertanya kemana saya menghilang… keadaan saya sihat kah dll….

Sebenarnya saya sihat2 je… keadaan saya baik dan tak de apa2 berlaku pun… saya bercuti dari berblogging sahaja…. bila menyepi lama terasa rindulah pula dgn blog saya ni….

Actually perkara yg menyebabkan saya bercuti kerana blog saya ni ( potretkasih.com ) dah agak berat dan saya tak boleh mengupdate selalu kerana nanti traffiknya bertambah dan menjadikannya semakin berat…. akibatnya blog saya ni tak boleh di buka langsung….

Saya tak bercadang nak mengupgrade ¬†bandwidthnya…. sebab hati saya sakit…. saya membayar setiap tahun, tapi macam2 masalah pulak timbul….

Lepas sebulan saya bercuti dan berfikir, at last saya membuat keputusan utk menggunakan platform Blogspot tempat saya berblogging seterusnya….. nanti saya akan tukar potretkasih.com semula tetapi atas platform blogspotlah dan bukan lagi WordPress!!! Boleh gitu!!!!

So blog ni akan di biarkan hingga di sini sahaja ya….. utk entri2 terbaru silalah ke Blog baru saya dibawah…

http://potretkasih2.blogspot.com

Jika sudi silalah singgah ke blog baru saya ya dan jangan lupa follow sekali…… ¬†walaupun blog tersebut belum siap sepenuhnya but bolehlah kalau nak warm up2 dulu!!!!

Terima kasih dan salam sayang…..

…..

Bunga kantan yg sedang mekar di hadapan rumahku…… selama bertahun aku duduk kat rumah ku ini baru kini aku perasan yang ada pokok bunga kantan ada depan rumah ku…. punya lah teruk aku ni… aku kira pokok ni pokok lengkuas….. tak pe… lepas ni akan ku projek kan bunga ni…. tunggu lah ya….

Related Posts with Thumbnails